marți, 4 august 2009

4 august 2009

Start. Azi mi-am luat laptopul. Sau l-am primit de fapt. Oricum, a fost aiurea pentru ca Salvo s-a suparat din nu stiu ce motiv si s-a certat cu mami. Nu stiu de ce, dar am impresia ca el ma vede ca pe un spin in talpa. Nu ma prea supun. Nu-mi pasa.
Gata, de-acum am si eu laptop. Am incercat sa ma conectez la net wirelles, dar nu am cum. Locuiesc intr-o casa medievala. E un bloc construit prin anii 40-50 din cate am putut sa inteleg. Sau chiar mai devreme. Si prizele mi-au dat emotii. Nu functioneaza prea bine, asa ca la inceput nici nu pornea laptopul. Ma panicasem. Bogdan mi-a zis sa scot bateria si sa incerc peste cateva minute. Noroc cu el. Altfel ma duceam la magazin maine si descopeream ca e totul in regula.
Mi-e somn. Mami adormise in scaun, in sufragerie. Ne-am mutat in dormitor. Vitina incepe rondul de noapte. Are 99 de ani, dar cand o apuca banderiile, e jale. Acum se cearta cu mami pentru ca nu are cerceii in urechi. I-a scos mami acum 2 zile pentru  ca avea urechile pline de sange si i-a zis ca sunt la fiul ei. In fiecare zi e scandal aici. Pe acelasi teme. In casa asta tampesti sigur si fara sa vrei!
Ma bag si eu la culcare. Sau la privit in tavan cu gandul undeva anume pana adorm. Inca ma ustura genunchii. Sunt arsi de vineri, de cand am fost pe mare. Si pielea ma mai ustura putin, dar am inceput sa ma jupuiesc. Ma vreau inapoi alba, nu rosie ca acum! Ma mai bronzez peste 3 ani, uite-asa!
Sogni d’oro!

1 comentarii:

Rozalia spunea...

Aha!
Acum merge!
Deci, bunaaaaa >:D<